Csere és visszaküldés

Ha nem a megfelelő termékeket kapta meg, vagy a kapott termékek hibásak, kérjük, küldjön egy e-mailt az info@miazoy.com címre a további megbeszélés érdekében.

Ha nem elégedett a kapott áruval, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti nekünk, feltéve, hogy eredeti és újraértékesíthető állapotban vannak.

Visszaküldés után jogosult a teljes visszatérítésre, amely nem tartalmazza a visszaküldés szállítási költségeit. Nem áll módunkban visszatéríteni vagy kicserélni azokat a tételeket, amelyek látszólag használtak, felbontottak vagy nem az eredeti állapotukban vannak.

 

Kérjen visszaküldést

 • Kérjük, töltse le, nyomtassa ki és töltse ki a visszaküldési űrlapot, ha még nem rendelkezik vele. Kérje visszaküldési űrlapot az alábbi űrlap segítségével.
 • Küldje el visszaküldési űrlapját a visszaküldött termékek fényképével együtt az info@miazoy.com e-mail címre.
 • A jóváhagyás után győződjön meg arról, hogy a visszaküldés megfelelően be van csomagolva, és megfelel az alábbi feltételeknek.
 • A csomag külső csomagolásán egyértelműen jelölje meg a „Visszaküldést”.
 • Használjon biztosított nyomkövető szolgáltatást, hogy csomagja biztonságosan megérkezzen hozzánk.
 • Küldjön egy e-mailt a nyomkövetési adataival az info@miazoy.com címre

Szedje össze és küldje vissza az árut arra a címre, amelyet e-mailben értesítünk, amikor visszaküldi a kérelmét.

 

Visszaküldési feltételek és irányelvek:

 • Minden visszaküldött terméknek fel nem használtnak, bontatlannak és eredeti műanyag csomagolásban kell lennie.
 • Nem vállalunk felelősséget a termékek visszaküldésének költségeiért.
 • Kérjük, ügyeljen arra, hogy minden visszaküldött termék megfelelően legyen becsomagolva, hogy ne sérüljön meg a postán.
 • Kérjük, ügyeljen arra, hogy minden visszaküldő csomagot nyomon követhető, biztosított szolgáltatással szállítsanak ki, mivel a szállítás közben megsérült vagy elveszett tételekért felelősséget nem tudunk vállalni.
 • Győződjön meg arról, hogy a visszaküldési űrlapot jóváhagyták - jóváhagyás nélkül előfordulhat, hogy a visszaküldést nem tudjuk feldolgozni.
 • Az akciós termékek nem küldhetők vissza.

 

Könnyű visszaküldés három egyszerű lépésben:

1. lépés: Kérje visszaküldési űrlapot az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Adja meg rendelési számát, e-mail címét és a visszaküldés okát.

2. lépés: Küldje el megrendelését
Küldje el a termékeket a kitöltött visszaküldési űrlappal együtt az ügyfélszolgálati csapatunk által e-mailben megadott címre. Ügyeljen arra, hogy a csomagot Track and Trace kóddal adja meg. Kibocsátóként Ön a felelős, és nem akarjuk, hogy félreértések merüljenek fel.

3. lépés: Vedd át a vásárlás összegét a bankszámládra
A csomag átvételét követően garantáljuk, hogy a vásárlás összegét hét munkanapon belül visszautaljuk bankszámlájára.

Űrlap letöltése itt!

A visszaküldéseket Kínában dolgozzuk fel, ami azt jelenti, hogy csomagját az EU-n kívülre kell visszaküldenie. Ez akár 25 eurós költséggel is járhat, amit nem térítünk meg.

 

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdései vannak a visszatéréssel kapcsolatban? El akarsz veszíteni valamit? Örömmel segítünk! Az alábbi csatornákon érhetünk el minket:

V případě dotazů nebo připomínek se prosím obracejte na e-mail info@miazoy.com

Vagy whatsappon keresztül: (00) 351 935 454 378