Megrendelés és szállítás

Talált már olyan miazoy terméket, amelyre feltétlenül szüksége van? Szép!

Most válasszon színt és/vagy méretet, majd kattintson a „kosárba” gombra.
Természetesen folytathatja a vásárlást, a jobb felső sarokban található „bevásárlótáska ikonra” kattintva bármikor visszatérhet a kosarába.
Kérjük, vegye figyelembe: ha a kosarában tételek vannak, ez nem jelenti azt, hogy le vannak foglalva.

Vásárolsz? Akkor itt az ideje, hogy befejezze a rendelést. Kattintson a "bevásárlótáska ikonra" a jobb felső sarokban, hogy a miazoy termékeihez lépjen. A következő képernyőn szükség esetén módosíthatja a számokat. Ezután kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra. Most a kijelentkezési oldalon landol. Itt könnyedén megadhatja az összes adatot egy oldalon.

Megjegyzés: A megrendelésének befejezése után már nem módosíthatja azt, mert megrendelését azonnal feldolgozzuk, hogy mielőbb megkaphassa.

 

 • MELYEK A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK?
  A miazoy állja a szállítási költségeket. Tehát nem kell szállítási költséget fizetnie.*

  * A termék visszaküldésének szállítási költségét Önnek kell fizetnie.
 • NYOMON KÖVEHETEM A SZÁLLÍTÁSomat?
  Igen, minden tételét a Track & Trace szolgáltatással szállítjuk. Rendelését a rendelés állapota oldalon nyomon követheti, a linket e-mailben kapja meg, amint megrendelése kiszállításra került.

  Néha eltarthat egy ideig, amíg a Track & Trace állapot elérhetővé válik.
 • MIK A SZÁLLÍTÁSI IDŐK?
  A miazoy a termékek gyors szállításában jeleskedik. Hétköznap 15 óra előtt leadott rendelés esetén igyekszünk 72 órán belül feldolgozni megrendelését (így van ideje bármilyen változtatást végrehajtani, vagy lemondani rendelését). Számos termékünket közvetlenül szállítóinkon keresztül szállítjuk. Ennek eredményeként az átlagos szállítási idő 10-15 munkanap.
 • NEM VOLT OTTHON, AMIKOR KÉZBESÍTETTÉK, MOST MI VAN?
  Ha a csomagod nem kézbesíthető, az 7 napig vár rád a legközelebbi postán vagy a csomagodat szállító cég irodájában. A sofőrtől értesítést is kap (akár e-mailben, telefonszámon, akár a postafiókjába küldött üzenetben), amely tájékoztatja az átvétel helyéről is. Ezen 7 nap elteltével a szállítmány visszakerül raktárunkba.
 • ROSSZ CÍM
  A megadott szállítási cím helyességéért az ügyfél felelőssége gondoskodni. Mindent megteszünk a feldolgozás és a szállítás felgyorsítása érdekében, így mindig van egy kis idő a hibás szállítási cím javítására. Kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha úgy gondolja, hogy helytelen szállítási címet adott meg.
 • ELVESZTETT VAGY ELLOPOTT CSOMAG
  Az elveszett vagy ellopott csomagokért felelősséget nem vállalunk, ha a Track & Trace azt jelzi, hogy a csomagját kézbesítették az Ön címére. De ha nem kapta meg rendelését, kérjük, jelezze ezt a feltüntetett szállítási dátumot követő 3 napon belül. A vizsgálatot a helyi posta vagy a felelős fuvarozó kezdeményezi, erről a vizsgálat végéig tájékoztatjuk.

Kérdések a rendeléssel kapcsolatban

Kérdései vannak a rendelésével kapcsolatban? Ezután tekintse meg a gyakran ismételt kérdések oldalát. Ha kérdése nem szerepel a listán, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.